TOUCH OF MATRIX

Touch of Matrix

Tijdens behandelingen werk ik vaak met Touch of Matrix. Dit is een heel krachtige en verrassend eenvoudige energetische behandelmethode die gebaseerd is op onder andere de kwantumfysica. Die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Terug naar de norm
Dit houdt in dat alles beïnvloedbaar is, dus ook ons lichaam. We gaan er van uit dat ons lichaam altijd terug wil naar de norm, zoals het hoort te zijn en dat alle informatie daarvoor aanwezig is.

Snelle computer, gezond lichaam 
Aan de hand van de analogie met een computer wordt het misschien nog wat duidelijker. Op de computer zit een harde schijf met jouw leven, alle gebeurtenissen, je eigen informatie, je eigen programma’s; mooie, maar ook minder mooie. Wanneer de harde schijf ruimte heeft en goed geordend is, heb je makkelijk toegang tot je informatie en je Ware Ik. Wanneer hij volloopt, je verkeerde programma’s downloadt of er komen virussen op, dan gaat de computer haperen. De frequentie is niet meer optimaal en er ontstaan klachten.

Goed internet, goede intuïtie
Naast onze standaard programma’s willen we natuurlijk ook gebruik maken van snel internet waar alle informatie beschikbaar is. Dit noemen we ook wel intuïtie. Hoe beter de verbinding, hoe beter je intuïtie.

Resetten van je systeem
Tijdens een behandeling wordt ‘de computer’ opgeschoond. Oude, defecte en gedateerde programma’s worden verwijderd en vervangen door de juiste informatie. Een flinke reset, zodat je lichaam weer kan gaan functioneren zoals de bedoeling is.

Behandeling in de praktijk
De rol van mij als behandelaar is het begeleiden van het proces. Eigenlijk ben ik een tussenpersoon en ben je zelf je beste therapeut.

Behandeling van klachten komt neer op het scannen en herstellen van energieblokkades. Dit zijn plekken in of om het lichaam met een te lage frequentie. Ik stel vragen en je lichaam geeft de antwoorden, zonder dat je daar met je hoofd (ego) tussen hoeft te komen.

De belangrijkste onderdelen zijn:

  • vertrouwen in jezelf en het proces
  • bewust worden van je klacht
  • accepteren
  • en loslaten

Laat je verrassen
De behandelingen vinden grotendeels staand plaats, waarbij je lichaam meestal vanzelf gaat bewegen en zoekt naar de norm. Zo kan bijvoorbeeld een scheef bekken in een mum van tijd ‘rechtgezet’ worden. Vertrouw, laat maar gebeuren, en verwonder je over wat er allemaal mogelijk is!