ACCESS BARS

Access bars maakt bewust kiezen makkelijker

Access Bars is een heel fijne ontspannen methode om je harde schijf eens flink op te schonen, zodat er weer ruimte vrij komt voor nieuwe mogelijkheden. De meeste mensen leven voor een groot deel op de automatische (onbewuste) piloot, gestuurd door gebeurtenissen uit het verleden. Tijdens een Access Bars® sessie worden oude overtuigingen en programma's verwijderd zodat je bewuster kan gaan kiezen wat JIJ zou willen, waardoor je minder snel terugvalt in oude patronen die je niet meer dienen. Jij bent steeds meer bewust en bent de kapitein op jouw schip. Jij laat je minder of niet meer leiden door het verleden of door je omgeving, je bent steeds beter in staat om jouw eigen weg te kiezen.

De sessies geven je meer rust en ontspanning in je lijf en in je hoofd. Je bent beter in staat om te ontvangen en veranderingen op alle vlakken van het leven aan te gaan.

Beschrijving

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van je computer indrukt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

access bars
Access Bars, ontspanning, rust in je hoofd, stress