Healing&Coaching

Waar ren jij voor weg?

jezelf zijn

Soms wordt het ons allemaal even teveel en rennen we het liefst weg van alles en iedereen. Maar of we nu weg rennen van ons werk, van onze relatie of van waar dan ook, we komen altijd ons zelf weer tegen. Na een ingrijpende gebeurtenis (scheiding, nieuwe relatie, nieuw werk, ziekte, overlijden) sta je anders in het leven, maar meestal is dat maar van tijdelijke aard. Oude patronen, ideeën en emoties die even weg leken, komen ineens weer te voor schijn en geven ons weer hetzelfde gevoel als daarvoor. Alleen wanneer we deze stukken opruimen, door ze te onderzoeken, door vragen te stellen, door je bewust te zijn van je handelen, kan je verandering in je patronen aanbrengen.

 

Wie ben jij, wat wil jij?

Misschien is het nu wel jouw tijd om je bewust te worden van je pijnpunten, je gedachten, je programma’s en je emoties. Wil je beter leren voelen wie je bent en wat je wilt. Wat maakt voor jou de weg vrij om blij te zijn, om je leven te leven zoals JIJ dat zou willen. Niet leven vanuit het verleden, maar leven in het nu, vanuit jezelf? Zodat je in je relatie met jezelf en anderen, op je werk, op school de keuzes kan maken die zowel goed voor jou als goed voor je omgeving zijn. Leven met liefde voor jezelf.

 

Wees bewust, laat toe, omarm en laat los in liefde

Gelukkig zijn er methoden die je proces flink kunnen versnellen. Het bewust worden en loslaten is dan geen vreselijk grote opgave meer. Wees je bewust, laat het toe, omarm het en laat los in liefde. In een sessie kan je kennismaken met de methoden die ik gebruik. Mogelijk dat je in die ene sessie al veel kan loslaten en kunnen we in vervolgsessies verder werken aan jouw weg. Je bent van harte welkom.