Healing&CoachingPaardenSporthealingStress

Stress met je paard?

paard stress wedstrijd

Hoe fijn is het dat je stressvrij kan werken met je paard? Dat je er, zonder angst of stress, alles mee kan doen wat jij wilt. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Soms is er iets gebeurd waardoor het vertrouwen van jou of je paard een flinke deuk heeft op gelopen. Maar beter niet meer naar buiten en gewoon ‘veilig’ in de bak je rondjes rijden. Wedstrijden rijden?! Veel stress en weten dat je beter kan?! Maar is dat wat je wilt?

Interactie

Paarden zijn zeer gevoelige dieren. Ze spiegelen vaak de gemoedstoestand van de ruiter. Dat kan rust en vertrouwen zijn, maar ook angst en stress. Deze interactie tussen ruiter en paard is wat het werken met paarden zo mooi maakt, maar soms ook gevaarlijk of teleurstellend. Vaak hebben we zelf al ingevuld dat het paard ergens niet langs durft, of op deze wedstrijd val ik er altijd van af …
Kan je hier aan werken? Jazeker, wanneer je je bewust bent van je gedachten-/gedragspatronen in bepaalde (stress)situaties en wanneer je hier meer grip op krijgt, verander je de situatie en daarmee de reactie van jou en je paard.

 

Healing en coaching voor jou en je paard

In enkele healing en coachingssessies begeleid ik jou (en je paard) om bewust te worden en los te komen van jullie stress en angst(en) en ga je helder krijgen wat je WEL zou willen. Alle emoties / oude patronen worden van de gebeurtenis(sen) afgehaald. Een volgende keer in een vergelijkbare (stress)situatie ben je in staat anders te reageren, waardoor je paard ook anders reageert. Gemiddeld zijn er 3 sessies nodig om een ‘probleem’ op te lossen. Wil je weer genieten van het werken met je paard? Neem dan met mij contact op. Ik help jullie met liefde en plezier!

Sporthealing en coaching kan je helpen wanneer je:

  • minder plezier ervaart tijdens het werken met je paard
  • minder angst / stress wilt hebben tijdens het rijden
  • minder stress wilt tijdens wedstrijden
  • beter wilt presteren op wedstrijden
  • ‘vastloopt’ met je paard
  • je doelen met je paard helder wilt krijgen
  • zelf of je paard regelmatig last hebben van blessures
  • fysieke klachten hebt die jou en je paard beperken (bijv. scheefheid, pijn, etc.)