OVER CHANTAL


Als iemand aan mij vraagt wat ik doe…

Dan zeg ik dat ik mensen help het beste uit zichzelf te halen.
Ik help ze hun mentale en fysieke veerkracht te vergroten,
waardoor ze met passie en plezier laten zien wie ze zijn.

Mijn naam is Chantal de Haan, ik ben een veelzijdig en gepassioneerd healer-coach, die graag mensen (en paarden) helpt, gezonder, energieker, zelfbewuster en vrijer, zichzelf te zijn.

Ik help mensen zoals jij en ik, die op verschillende manieren meer uit hun leven willen halen of vastlopen en uiteenlopende fysieke en mentale klachten ervaren. Ik neem je mee in je zoektocht naar meer verbinding met jezelf, wie je bent en wat je graag zou willen.

Omdat ik geloof dat alles met alles in verbinding staat, kijk ik niet alleen naar de klacht zelf, maar naar het geheel. Samen met jou zoeken we naar oorzaken en oplossingen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.

Mijn missie is geslaagd wanneer jij je na een traject energieker en vrijer voelt, bewuster bent, minder stress ervaart en zelf de teugels weer steviger in handen neemt. Ik geef je handvatten mee zodat jij op ieder moment zelf in staat bent bewustere keuzes te maken.

En wanneer ik niet aan het coachen ben…

Dan ben ik een nuchtere spirituele boerin. Ik ben een boerendochter en ben vaak in de natuur tussen de paarden en de honden te vinden. Ik houd van een heerlijke wandeling in het bos, een kopje koffie in de ochtend, ik eet gezond en sport regelmatig. Ik daag mezelf graag uit iedere keer iets nieuw te doen of iets nieuws te leren. Zaterdags sta ik fanatiek juichend mijn kinderen aan te moedigen op het voetbalveld.

Dan leer/lees/luister/kijk ik veel over bewustwording, voeding, spiritualiteit, eigenlijk alles wat met het (menselijk) lichaam en gezondheid te maken heeft. En daar help ik ook graag anderen mee.

Waar ik blij van word? Van mensen die zichzelf zijn, zichzelf overtreffen, die hun passie leven en vertrouwen hebben in zichzelf en anderen helpen dat ook te hebben.

Mijn doel is mensen (en dieren) te helpen lekkerder in hun vel te zitten, minder klachten te ervaren en vrij te zijn om dingen te doen waar ze van dromen!

Ik word blij van mensen die zichzelf zijn, zichzelf overtreffen, die hun passie leven en vertrouwen hebben in zichzelf.

 

Ik liep vast op mijn eigen rotonde…

Zelf heb ik een flinke tijd geworsteld met wat ik te bieden heb. Ik vind veel (misschien wel te veel) dingen leuk en ik heb soms moeite met keuzes maken. Ik hield me klein, was bang wat anderen van me vonden en ik vond dat ik nooit genoeg kennis en kunde had om er echt voor te gaan. Soms had ik het gevoel stil te staan of rond te rijden op een rotonde zonder een afslag te nemen. Zoveel keuze! Zoveel leuke dingen… En toen werd het tijd om me te laten zien…

Mijn motto: ‘Laat je zien’ is bewust gekozen en was stiekem best spannend, omdat ik mezelf liefst klein en onzichtbaar hield maar tegelijk eigenlijk ook graag gezien wilde worden en een bijdrage wilde zijn.

Had ik eerder last van mijn veelzijdigheid en had ik daardoor moeite met keuzes maken, nu zie ik mijn veelzijdigheid als mijn talent dat ik mag inzetten om anderen te helpen. Ik laat me niet meer stoppen door mijn angsten, ik bied de wereld mijn talenten, zodat ik een bijdrage kan zijn voor anderen. Wanneer ik een bijdrage in het leven van één persoon kan zijn, kan dit een bijdrage zijn om de hele wereld te veranderen. Beginnen bij het begin, wie weet wat er allemaal mogelijk is.

Met mijn kennis, talent en ervaring wil ik ook jou graag helpen te laten zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Doe je mee?

Maak nu een afspraak, samen maken we er wat moois van! LAAT JE ZIEN!


Wat doe ik in de praktijk
Behandelmethoden

Tijdens behandelingen maak ik gebruik van zeer uiteenlopende effectieve methoden. Touch of Matrix, Kinesiologie (spiertesten), principes uit Access Counciousness, Access Bars, EFT, SRT, Reiki, Energetisch management, White time healing, Guasha, thermografie en meer.

Alles wordt in beweging gezet waardoor oude programma’s (als bij een computer) worden opgeschoond. Je krijgt een flinke reset, waardoor je oude ballast makkelijk kan loslaten en je beter in je vel zit.

 
Bewustwording

In de sessies maak ik je bewust van je (beperkende) gewoonten- en overtuigingen, blokkades, angsten en andere emoties. Je wordt je bewust hoeveel er nog meer mogelijk is in je leven.

Ik besteed veel aandacht aan bewustzijn, omdat dat de eerste stap is om te veranderen. Wanneer je bewust bent, kan je keuzes maken en vanuit de vrijheid van keuze kan je jouw leven leiden zoals JIJ dat wilt!

Gezonde voeding

Ons lichaam haalt alle bouwstenen uit de voeding die we eten. Veel bewerkte voedingsmiddelen vullen wel, maar voeden niet, het zijn stressoren voor ons lichaam.

Vanuit mijn brede voedingskennis en -ervaring ondersteun ik je gezondere voedingskeuzes te maken, waardoor je je beter voelt en gezonder bent. Een gezond gewicht volgt dan bijna als vanzelf. En natuurlijk kan ik je helpen om gezond te bewegen!

Wees de beste versie van jezelf!