TARIEVEN

(SPORT)HEALING & COACHING
Mentaal en fysiek veerkrachtig
€75
sessie

(SPORT)HEALING & COACHING
kinderen / jongvolwassenen (<18 jaar)
€60
sessie
(SPORT)BLESSURE BEHANDELING (oa Guasha)
Sneller herstel en voorkomen van blessures
€35
half uur
GUASHA GEZICHTSBEHANDELING
Voor ontspanning en een stralend gezicht
Geen €60 maar €50
ACTIEPRIJS bespaar €10 per sessie (tot 1 augustus 2020)

HORSEHEALING voor ruiters en paarden

HORSEHEALING VOOR RUITER of PAARD
Vermindert spanning voor ruiter en paard
€75
sessie
COMBINATIE BEHANDELING RUITER / PAARD
Achtereenvolgende sessie voor jou en je paard
Nu €140 ipv €150
2 sessies in 1 (ook op locatie)

THERMOGRAFIE voor paarden

THERMOGRAFISCHE SCREENING
Lokaliseert probleemgebieden
€97
Screening van gehele paard met korte rapportage
THERMOSCREENING & HORSEHEALING
Voor een fit en gezond paard
€147 ipv €172
Actieprijs
Een healing- en coachingssessie duurt meestal 1 uur tot 1 uur en een kwartier.

Dit is een beetje afhankelijk van de soort klacht. Klachten die al langer aanwezig zijn hebben vaak meer sessies nodig. De meeste mensen ervaren binnen 3 behandelingen al een groot verschil of zijn geheel van hun klacht af. Sommige mensen hebben baat bij een paar meer sessies.

De eerste twee behandelingen vinden bij voorkeur binnen één of twee weken plaats. Tussen de tweede en volgende sessies zit meestal ongeveer 3 à 4 weken. Na afronding van het traject vinden de meeste mensen het prettig om 1 of 2x per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Zie het als een grote schoonmaak van je huis, even in alle hoeken en gaten, ook alles wat je onder het tapijt geschoven hebt, opruimen. Zo kan de energie het best blijven stromen.

Kinderen zijn vaak sneller in het toelaten van het proces en hebben in hun kortere leven minder 'gestapeld' en hebben over het algemeen minder behandelingen nodig.

Nee, de behandelingen worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Het is een investering in jezelf en voor veel mensen is het die meer dan waard gebleken. Ik geef je tools mee zodat je er zelf thuis verder mee aan de slag kan. Ik houd er niet van mensen aan het lijntje te houden.

Meestal kan je binnen een week terecht voor een eerste afspraak.
Mijn praktijk is geopend tijdens werkdagen. Mocht je alleen in de avonduren of in het weekend kunnen komen dan wordt een toeslag gerekend op de gehanteerde tarieven.

Ik begeleid ook mensen zakelijk. Mensen die teveel stress ervaren op hun werk, met fysieke (pijn)klachten of burn-out thuis komen zitten of werknemers die bijvoorbeeld effectiever willen zijn of van baan willen/moeten veranderen.
Wanneer je het met je werkgever (schriftelijk) kan regelen dat hij je coaching betaalt zorg ik voor een geldige factuur.

Wanneer je verhinderd bent en je kan je afspraak niet nakomen dan graag minimaal 24u van te voren de afspraak afzeggen per telefoon of whats-app. Indien dit niet gebeurd is, houd ik me het recht voor je € 50,- in rekening te brengen.

Heb je opmerkingen vertel het mij, ben je enthousiast vertel het een ander!