OVER CHANTAL

Even voorstellen, ik ben Chantal de Haan – te Maarssen, geboren in Groenlo, 1971. Sinds 2009 woon ik met mijn gezin in Wilp-Achterhoek (Gld).

In mijn dagelijks leven werk ik vanuit huis met de paarden op ons paddock paradise en behandel en coach ik mensen met uiteenlopende klachten in mijn (energie) praktijk.

Ik ben een nuchtere spirituele boerin, met gevoel voor mensen en dieren. Weet veel van voeding en gezondheid. Heb passie voor sport en paarden en hart voor de natuur.

Sinds de komst van onze kinderen ben ik in aanraking gekomen met verschillende alternatieve behandelmethoden. De kracht en de ‘eenvoud’ van veel van deze methoden trekken me aan. Sindsdien ben ik me hierin verder gaan verdiepen en scholen en gebruik ik verschillende methoden tijdens behandelingen bij zeer uiteenlopende klachten.

Ik heb dierwetenschappen (voeding) gestudeerd in Wageningen en heb gewerkt in de dier(voeder)sector als voedingsdeskundige en in de marketing en communicatie .

Waar ik blij van word? Van mensen die zichzelf zijn, zichzelf overtreffen, die hun passie leven en vertrouwen hebben in zichzelf en anderen helpen dat ook te zijn.

 

Mijn doel is mensen (en dieren) te helpen lekkerder in hun vel te zitten, minder klachten te ervaren en vrij te zijn om dingen te doen waar ze van dromen!

 

Mijn dag is geslaagd wanneer ik iemand heb kunnen helpen die ‘lichter’ weggaat dan dat hij/zij gekomen is. Die fonkeling in de ogen en een meer zelfbewuste houding en uitstraling, daar doe ik het voor.

Wat doe ik in de praktijk
Behandelmethoden

Tijdens behandelingen maak ik gebruik van meerdere methoden. Touch of Matrix, Kinesiologie (spiertesten), principes uit Access Counciousness, Access Bars, EFT, SRT, Reiki, Energetisch management, White time healing, Guasha en meer.

Alles wordt in beweging gezet waardoor oude programma’s (als bij een computer) worden opgeschoond. Je krijgt een flinke reset, waardoor je oude ballast makkelijk kan loslaten en je beter in je vel zit.

 
Bewustwording

In de sessies maak ik je bewust van je (beperkende) gewoonten- en overtuigingen, blokkades, angsten en andere emoties. Je wordt je bewust hoeveel er nog meer mogelijk is in je leven.

Ik besteed veel aandacht aan bewustzijn, omdat dat de eerste stap is om te veranderen. Wanneer je bewust bent, kan je keuzes maken en vanuit de vrijheid van keuze kan je jouw leven leiden zoals JIJ dat wilt!

Gezonde voeding

Ons lichaam haalt alle bouwstenen uit de voeding die we eten. Veel bewerkte voedingsmiddelen vullen wel, maar voeden niet, het zijn stressoren voor ons lichaam.

Vanuit mijn brede voedingskennis en -ervaring ondersteun ik je gezondere voedingskeuzes te maken, waardoor je je beter voelt en gezonder bent. Een gezond gewicht volgt dan bijna als vanzelf. En natuurlijk kan ik je helpen om gezond te bewegen!

Wees de beste versie van jezelf!